Böcker för avhämtning i Coronatider

Timrå bibliotek håller öppet som vanligt. Du kan nu beställa böcker för avhämtning utanför biblioteket.

I en tid då vi alla uppmanas att hålla avstånd och personer som är 70 år eller äldre rekommenderas att begränsa sina sociala kontakter vill vi på Timrå bibliotek underlätta möjligheten att låna böcker. Den här servicen kan alla nyttja och känner du att du inte vill gå in på biblioteket i Coronatider hoppas vi att denna service bidrar till en ökad känsla av trygghet.

Hämta vid bibliotekets entré

För att beställa kontaktar du biblioteket via telefon eller e-post, sedan plockar personalen ihop böckerna du vill ha. Allt är sedan utlånat och klart för överlämning utanför huvudentrén. Du ansvarar själv för att återlämna böckerna, vilket du kan göra i bibliotekets bokinkast som är öppet dygnet runt.

Hemleverans av böcker

Tillhör du riskgrupp och bor i centrala Timrå med omnejd (dock ej Söråker eller Ljustorp)?
Kan du inte (eller anhörig/ombud) hämta böcker utanför bibliotekets entré?

Då levererar vi böcker hem till dig.

För mer information kontakta Timrå bibliotek
E-post: biblioteket@timra.se