Barn och unga

På vår avdelning för barn och ungdomar hittar du mycket för alla åldrar. Olika slags böcker, tidningar, ljudböcker, CD-skivor och dataspel. Ditt barn kan få ett eget lånekort när det har fyllt sex år. För att få ett lånekort måste barnet ha id-handling eller vara i sällskap av någon vuxen, till exempel en förälder eller lärare. Lånekortet är gratis.

Sommarboken 2019

Sommarboken

Sommarboken är för barn mellan 7 - 12 år. Kom till Timrå bibliotek och hämta en Sommarbokenpåse, den innehåller lite pyssel, ett armband och ett bokmärke. I påsen lägger du sedan de böcker du lånar på biblioteket! Vi har ett begränsat antal påsar. Även Söråkers bibliotek har Sommarbokenpåsar. 

Sommarboken startar måndagen den 17 juni och pågår hela sommarlovet. Avslutningsträff är den 19 augusti kl. 13.00 och då har vi Deckarskola med författaren Anna Hansson. Alla barn som deltar får en bok också! Vi bjuder på fika.

Barnbokcirkel

Barnbokcirkeln på Timrå bibliotek är för barn som är 11 - 14 år. Alla i barnbokcirkeln läser samma bok och sedan träffas vi och pratar om boken. Det är gratis. Vi har en träff i månaden under terminerna. Föranmälan till barnbibliotekarie charlotte.andersson@timra.se eller 060- 16 33 95. Det kan vara högst 10 deltagare. 

 

Vill du veta mer?
Kontakta Barn- och ungdomsbibliotekarie Charlotte Andersson
060- 16 33 95
charlotte.andersson@timra.se

EVENEMANG FÖR BARN OCH UNGA

 1. Deckarskola med Anna Hansson

  Datum måndag 19 augusti 13:00 - 15:00
  Plats Timrå bibliotek

  Som avslutning på Sommarboken har vi Deckarskola med författaren Anna Hansson! Kom och var med och lär dig hur man skriver en spännande historia!

 2. Babysång & rytmik

  Datum torsdag 5 september 09:00 - 10:00
  Plats Timrå bibliotek

  Välkommen på babysång tillsammans med musikpedagogen Victoria Berggren!