Corona och covid-19

Håller du dig hemma i coronatider? Då hjälper du till att bromsa smittspridningen. Har du tråkigt kommer här några bra tips från oss.

Biblioteket finns här för dig även när du inte själv kan ta dig hit. På Cineasterna kan du streama filmer, i appen Biblio har du möjlighet att lyssna på ljudböcker eller läsa e-böcker och i Pressreader kan du läsa över 7000 nationella och internationella tidningar. För att ta del av vårt digitala utbud, behöver du endast bibliotekskort och internetuppkoppling. Det bästa av allt är att allt är gratis och bara finns några klick bort!

Välkommen till våra e-tjänster! 

Observera att det finns begränsningar för hur många lån du kan göra. Dessa kan ändras för att så många som möjligt ska kunna ta del av utbudet. För tillgång till Pressreader måste du först besöka Timrå bibliotek eller Söråkers folkets hus och logga in på Timra Open. Därefter kan du ladda ner innehåll i 72 timmar.

Fakta om corona på flera språk

Saknar du lånekort?

Om du inte har något bibliotekskort sedan tidigare kan du skaffa ett hemifrån! När du har fyllt i dina uppgifter och godkänt våra låneregler, får du en tillfällig användare som du kan använda för att prova våra tjänster direkt. När du sedan har kryat på dig är det bara att besöka ditt närmsta bibliotek för att hämta ut ditt fysiska bibliotekskort.

Under fliken Vi erbjuder finns  information om hur du skaffar lånekort.

Audience:

Tags:

Written by: Lotta Våge Tuesday, March 17, 2020