Barnteater "Lilla syster Kanin"

Arrangemanget har redan varit

16 februari lördag 2019
2019-02-16 till 2019-02-16.
Plats Timrå bibliotek
Kostnad: 30 kr
Målgrupp:

Dockteater "Lilla syster Kanin" med Teater Skata. En familjeföreställning från 4 år, föreställningens längd 35 minuter. Biljettpris 30 kr/person, förköp på Timrå bibliotek, begränsat antal platser, överblivna biljetter säljs vid entrén.

En dockteaterföreställning för barn från 4 år och uppåt

Baserad på Ulf Nilssons och Eva Erikssons populära barnbok om lilla syster Kanin.

Mamma och pappa Kanin är ute på jakt efter morötter. Hennes storebror ska passa henne hela dagen, alldeles ensam, laga mat, läsa saga, natta och rädda henne från rävar och djupa hålor. Det är inte alltid så lätt, men små kaniner får man aldrig slå, aldrig knipa, aldrig dra i. Det säger mamma. Då blir dom tysta, stumma och slutar sjunga. Då kan de ingenting alls förstå. Lilla syster Kanin är en rolig och kärleksfull berättelse om att bli stor och ta ansvar, om rädsla och längtan efter att få vara liten igen.