Kan du hitta oss? Gå Regnbågspromenaden och tävla om ett mjukdjur

Utställning

Utställningen är över

22 november måndag 2021
28 november söndag 2021
2021-11-22 till 2021-11-28.
Plats Utomhusaktivitet i centrala Timrå Timrå bibliotek
Målgrupp:

Regnbågspromenaden för barn till och med 9 år Vi på biblioteket behöver din hjälp! På Timrå biblioteks barnavdelning bor djur i regnbågens alla färger. De gillar bokstäver, böcker, sagor, bus och kurragömma. Några av djuren har gömt sig i skyltfönster på Köpmangatan och gator intill! Kan du hjälpa oss att hitta dem?

I skyltfönstren finns en fråga om vilket mjukdjur som sitter i fönstret. Varje fråga har en färg (röd, orange, gul, grön, blå eller lila) och varje mjukdjur har ett namn. Skriv in mjukdjurets namn vid rätt fråga. Det finns 6 stycken djur, ett för varje färg i regnbågsflaggan. Scanna QR-koden för att komma till frågeformuläret och se kartan för att veta inom vilket område djuren gömmer sig. Tävlingen börjar klockan 9:00 den 22 november pågår under Regnbågsveckan. Senast söndag den 28 november behöver vi ditt svar. Då har du chans att vinna ett av de söta, busiga mjukdjuren.

Kom ihåg att se dig för ordentligt åt båda hållen så att det inte kommer någon bil innan du går över gatan.

Scanna QR-koden för att komma till karta och frågeformulär för Regnbågspromenaden för barn till och med 9 år.

QR-kod till frågeformulär och karta för Regnbågspromenaden för barn till och med 9 år