Böcker för avhämtning i Coronatider

Lokala restriktioner i Västernorrland gör att Timrå bibliotek stänger för besök men håller öppet för beställning och avhämtning i anslutning till entrén. Detta gäller från fredag 20 november fram till söndag 13 december men kan komma att förlängas.

Dom J, Pexels

I en tid då vi alla uppmanas att hålla avstånd och begränsa sina sociala kontakter vill vi på Timrå bibliotek ändå göra det möjligt låna böcker. Den här servicen kan alla nyttja och känner du att du inte vill gå in på biblioteket i Coronatider hoppas vi att denna service bidrar till en ökad känsla av trygghet.

Hämta vid bibliotekets entré

För att beställa kontaktar du biblioteket via telefon eller e-post, sedan plockar personalen ihop böckerna du vill ha. Allt är sedan utlånat och klart för överlämning utanför huvudentrén. Du ansvarar själv för att återlämna böckerna, vilket du kan göra i bibliotekets bokinkast som är öppet dygnet runt.

Hemleverans av böcker

Tillhör du riskgrupp och bor i centrala Timrå med omnejd (dock ej Söråker eller Ljustorp)?
Kan du inte (eller anhörig/ombud) hämta böcker utanför bibliotekets entré?

Då levererar vi böcker hem till dig.

För mer information kontakta Timrå bibliotek
E-post: biblioteket@timra.se